maandag 29 augustus 2016

Afscheid nemen
De laatste keer mee naar Managua.

De voet van Mario is al flink gecorrigeerd, er wacht hem nog een operatie en een revalidatie, maar hij ziet de toekomst positief tegemoet en is blij met het tot nu toe behaalde resultaat, Jan en Monique, heel veel groeten.
We kopen nog een koffer voor Magali, zo heeft elke kinesist zijn eigen materiaal voor op verplaatsing.We kopen ook nog een pak kleding voor de mama van Bayron. Deze kan ze gaan verkopen en met een deel van de winst een nieuwe pak aankopen. Magali gaat haar hierbij helpen.
Op kantoor verkopen we al wat kleding aan de collega's.In de tuin van Prosalud wordt verder gezwoegd, de productie van de estufas loopt als een trein.


Voor ons vertrek kunnen we de twee prototypes van het "Gros Neerpelt" overhandigen aan de moeders van de twee promotoren van het project.
Zo zijn ze als eerste op de hoogte wat betreft het functioneren van de estufas.
We hebben helaas niet voldoende tijd om de estufas geschonken door de Provincie LImburg te plaatsen bij de geselecteerde families.
Hier moeten Alex en Chico verder voor zorgen onder leiding van Dr. Toon Bongaerts.


Ons oma wil de mama van Eduardo steunen met een paar nieuwe kookpotten.We nemen afscheid van Geaconda, en haar dochtertjes, verrassen Kamilla met Dora en besluiten om haar studies via het Fans project  te steunen.
Als Toeristen zonder vakantie willen we Gros Neerpelt alsook de Provincie Limburg heel hartelijk danken voor alle steun en sympathie.
Hierdoor is het mogelijk om het project "verbeterde kachels" te realiseren, het wordt een meer jaren project waarmee ongeveer 60 kachels gefabriceerd zullen worden.


Ook nogmaals onze dank aan vzw Stijn, dank voor alle steun, het project Corazones Unidos is inmiddels ook uitgebreid naar DarĂ­o.
Twee ervaren kinesisten met een hart van goud vormen de basis van het programma voor  gehandicapte kinderen.

Dank aan onze kids, familie, vrienden en kennissen voor alle support.


En dan nog een moeilijk moment, afscheid nemen van Dr. Toon, onze collega's en vrienden, wanneer zien we ze terug??

Geen opmerkingen:

Een reactie posten